Huomatkaa: otsikko on ironinen. No, ainakin se sopii ulkoasuun.

Kärsin eilisen illan selittämättömän vatsakivun kourissa, joka imi kaikki voimat. Vaikka Lauri helpotti taas oloa huomattavasti olemalla lähellä ja seurana, tekemällä ruoan ja viemällä koiran iltalenkille, olo ei silti ollut kovin hyvä. Kipulääkkellä ei ollut mitään tehoa. Vasta aivan loppuillasta kipu alkoi lievittyä itsekseen ja pallean seudun turvotus laskea. Kivun väsyttämänä nukahdinkin ennen ilta kymmentä enkä herännyt kunnolla edes Laurin ja koiran tuloon. Koko yön näin sitten ihan villejä unia, joissa vierailivat mm. sukulaiseni ja pelottava huvipuisto.

Aamulla havahduin vain ihan hitusen herätyskelloon ja nukahdin taas samantien. Ilmeisen väsyttävä yö oli siis ollut, tai jotain. Seuraavan kerran heräsin niillä minuuteilla, kun olisi pitänyt jo istua töissä availemassa tietokonetta. Ensimmäiset reaktiot pommiin nukkumisesta ja aamukiireestä olivat muutamat kauniit voimasanat, sängystä ylös kampeutuminen ja haahuilu. Olin jotenkin totaalisen pöhnässä yöunista enkä tajunnut yhtään mitä tein tai mitä olisi pitänyt tehdä. Reilun tunnin verran myöhästyin sitten töistäkin.

Hämmentävää, miten rutiinitoimet voivat toisinaan olla vaikeita. Kun minä en perhana vie ole aamuihminen! Olen monesti todennut, että aamulenkit koiran kanssa voisivat olla hyvin kauniita auringonnousussa, että pitäisi ainakin lomalla sitten nousta aikaisin kauniiseen aamuun. Totuus on, ettei taida kovin usein minun elämässä tuo toteutua. No, nautinpa viileistä iltalenkeistä ja auringonlaskuista sitten senkin edestä.

Joopa. Katsotaanpa miten tämä päivä jatkuu. Päässä on viime aikoina pyörinyt hurjasti asioita liittyen työhön ja tulevaisuuteen. Jännää istua töissä ja mietiskellä samalla, että mitähän työtä syksyllä tekee.

Näin, tämä teksti toimi hyvin aloituksena omalle päänaukomisblogilleni. Tosin sehän ei ole minun ongelma, kun tämähän on vuodatus.net. Hah, saa mörreillä juuri niin paljon kun haluaa. Kiitos vuodatus.

On tämä huvittavaa. Palaillaan, rakkaat kanssaeläjät.
Rakkaudella:
Noora