Nii-in! Meinasinpas kirjoittaa ihanan rönsyilevän, kunnollisen kirjoituksen siitä miten mukava on fiilistellä kuuman juomamukin äärellä ja kertoa eläinhommien edistymisestä. Mutta ei! Tietysti poikaystävän vanha ja paska kone jymähti kesken koko homman.
Hei homokone, mä kerkesin kirjoittaa ties kuinka paljon ja saada mukavan fiiliksen välittymään rivien välistä.

Joten rakkaat lukijat, tyydyn nyt vain kertomaan, että tänne kämppään todellakin jäätyy ja tekniikka kusee. Joka ikinen kerta tämän koneen pitää mun kohdalla pimahtaa. Oma kone yksinkertaisesti vain sammui jo useampi kuukausi sitten ja nyt pitää sinnitellä tällä peltiromulla. Autoakin on saanut avustaa oikein olan takaa, kun ei se lähde käytniin. Älkää hyvät ihmiset ostako talviolosuhteisiin käytettyä Fiattia. Joo ja meni se käänykkäkin ja Soneran lainapuhelimessa on surkea akku. Suoraan sanoen, mä vihaan tekniikkaa! Vielä joku päivä kimmastun elektroniikan kanssa taisteluun niin että kerään kamani, otan koiran ja katoan pohjoiseen erakoksi.

Ugh, tympiintynyt alfanaaras on puhunut!

P.S. Ilmoitetaan nyt sitten myös, että aloitan huomenna varsinaiset työt koirapäiväkodissa. Pääsen lenkittämään paaaljon karvahirviöitä + oman otuksen.

Kiitos ja näkemiin, ens kerralla ehkä se alkuperäinen teksti.