Voisi sitä kai päivittääkin joskus.
No, olen sentään Baileyn blogia päivittänyt jotakuinkin säännöllisesti ja tännekin laitellut joitakin uusia linkkejä katseltavaksi.

Tänään ajoin kuorma-autoinssin hyväksytysti läpi, joten nyt on kaikki ajot periaatteessa hoidettu. Ajokortin voin hakea kolmen viikon päästä, jipii!! Inssin tyypillä ei ollut mitään naputettavaa, mainitsi vain muutamasta tiukasta käännöksestä, mutta muuten meni loistavasti. No okei, kuten henkilöautoinssissäkin, kuorma-autonkin kanssa kävin toisessa inssissä kun ekalla ei mennyt läpi. Tosin ekankin kerran moka oli ihan tyhmä, henkilöauto jäi peilien katvealueeseen. Joka tapauksessa, kiva fiilis kun on saanut kortin suoritettua :)

Mitäs kouluun sitten. Hyvinhän siellä menee. Luennot jatkuvat ja käytäntöä käyn Baileyn kanssa. Ensi lauantaina on treenikerta Tikkurilassa. Bailey on yhtä innoissaan kouluhommista kuin minäkin, mulla on siis paras opiskelukaveri ikinä :D
Bailey muuten täyttää huomenna jo 8 kuukautta. Ohho. Marraskuussa oli meidän eka näyttely ja tyttönen sai "Rotunsa Paras Pentu"-arvostelun. Emäntä oli onnesta soikea. Helmikuussa olis seuraava näyttely Tampereella ja tokotreenitkin alkaa. Ensi vuodelle on suunnitelu kaikenlaista mukavaa.

Niin joo perhana, kohtahan se joulukin on. Rahatilanteen takia jouluostostelut meni ihan pipariksi, mutta on meillä sentään kotona makea piparkakkutalo. On pihapiiri, metsä, kuusi ja kaikki. Njams. Kai sitä tässä pitäisi ensi vuodelle itselleenkin suunnitelmia tehdä. Lopetin pianotunnit tähän talveen ja aloitan tammikuussa liikuntaharrastuksen. Saa joulukilot kyytiä, heh!

Nyt joulukuussa viettelen lumisia viikkoja Porvoossa ystäväni asunnolla. Pariskunta on reissussa Afrikassa ja meidän poppoo menee sinne kissoja vahtimaan ja taloa ruokkimaan. Tai toisinpäin. Joten päivityshiljaisuus taitaa jatkua jonkin aikaa, kun me pyyhälletään pitkin lumisia peltoja ja metsiä ja lämmitellään saunaa. Tarkoitus on myös ottaa englannin kirjat mukaan, lukea vähän ja kirjoitella tarinoita. Uuden Vuoden raketit katsellaan vielä Porvoossa ja sitten tullaan aamulla kotiin.

Siihen asti, adios!
- Noora